Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Livariz - козметичен комплект

Кат. номер: KK000409

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 24,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Омръзнало Ви е от болките в краката причинени от умора или тежест?

Представяме Ви най-новата технология за борба с тези проблеми - Livariz! С Livariz ще кажете сбогом на тежестта и умората в краката. Livariz използва единствената по рода си криогенна технология, съдържаща комплекс от съставки. Благодарение на охлаждащото действие на този комплекс, Вие ще почувствате облекчение и ще видите разликата само след 6 седмици. Комплексът от съставки понижава темературатa до 9 °C като по този начин премахва умората, тежестта и подутите крака.

При прилагането на спрей Livariz, температурата пада до около 9 °C. При тази температура, краката започват да се отпускат. Същевременно комплексът от съставки прониква дълбоко в кожата на краката и оказва мощно успокояващо и релаксиращо действие.

Забравете болезнените и скъпоструващи продукти!

Ако краката ви се чувстват уморени или ако искате да намалите умората, тежестта и подутите крака, Livariz е идеалното решение за Вас!

Комплектът съдържа:

- спрей за крака Livariz 100 мл.

- крем за крака Livariz 100 мл.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: