Derma Wand - уред за радиочестотен лифтинг

В наличност
SKU
KK000252
199,00 лв.
179,10 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

DermaWand е революционно устройство, което драстично подобрява и подмладява състоянието на кожата. Освен с клинично доказаната си ефективност, то може да се похвали и с популярност в над 70 страни и повече от 2,5 милиона продажби в цял свят - милиони жени и мъже вече е изглеждат толкова млади, колкото се чувстват!

Тайната на DermaWand се крие в така популярната напоследък радиочестотна технология, на която разчитат и големите професионални машини, но с по-ниска честота и амплитуда. Това прави устройството идеално за ежедневна употреба у дома.

DermaWand е единственият радиочестотен уред за домашна употреба, който разполага със специален оконтурен връх - едновременно прилага трите ключови елемента на термалната енергия, стимулацията и оксигенацията. Само срещу 3 минути на ден получавате пълно подмладяване на лицето. Ще забравите за подпухналите бузи, торбичките под очите, гънките, мимическите линии и бръчките!

DermaWand излъчва нежен микропоток в радичестотния спектър. Той стимулира повърхностния слой на кожата с над 100 хиляди цикъла в секунда, като глези лицето с нежен масаж, който подобрява кръвообращението и улеснява достъпа на кислород към кожата. Междувременно устройството излъчва обогатен кислород, който облива кожата и я почиства естествено, придавайки сияйно и младежко излъчване. Антиейдж ефектът е гарантиран!

Tова е снимка на създателката на DermaWand - Christina Boves - тогава на 42 години. За да докаже, че уредът действа, тя го използва върху едната страна на лицето си в продължение на 12 седмици. Вследствие на този експеримент, веждата е видимо по-повдигната, а торбичките, гънките и бръчките са забележително по-малко. Мимическата бръчка и подпухналите бузи са коригирани, а порите - свити. Страната, върху която е използван DermaWand, изглежда много по-млада, тонизирана и стегната.

А ето как изглежда Christina Boves днес - 16 години по-късно, без хирургически лифтинг:

Изглежда стегната, повдигната и направо превъзходно на петдесет и осем, и вие можете да постигнете тези възхитителни резултати в собствения си дом с DermaWand.


Пластичният хирург Д-р David J Applebaum споделя за DermaWand: “Работя много с кожата и съм изумен от невероятната разлика, която забелязвам при клиенти, които ползват DermaWand или са си правили процедури с него, в сравнение с тези, които го нямат.”


Ефекти от DermaWand:

  • Видимо намалява мимическите линии и бръчките;
  • Тонизира и стяга отпуснатата кожа;
  • Свива разширените пори;
  • Намалява подпухналостта и торбичките под очите.

Комплектът DermaWand включва:

  • Домашен уред за радиочестотен лифтинг;
  • Чантичка за съхранение;
  • DVD с инструкции за употреба.
Напишете вашето мнение
Оценете: Derma Wand - уред за радиочестотен лифтинг

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също