Petra Double Air Fryer - фритюрник с две отделения

В наличност
SKU
ZD0002309
359,00 лв. 549,00 лв.
(-34%)
341,05 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-34%

Най-доброто съчетание на функционалност, удобство и иновативни технологии- фритюрник с горещ въздух и две отделения за готвене

Пригответе вкусни, здравословни ястия, като използвате циркулация на горещ въздух с фритюрник с две отделения Petra 7,6L. Той разполага с 2 XL кошници  с незалепващо покритие и стъклени прозорци за наблюдение, 10 програми за готвене, както и функция за синхронизиране и съвпадение, с които можете да гарантирате, че различните съставки са готови по едно и също време.

  • Спестява до 57% от консумацията на електроенергия
  • 7,6 L капацитет
  • 2 XL кошници с прозрачни стъклени прозорци, за да наблюдавате храната, докато готвите
  • LED дисплей: сензорен дисплей с 60 минутен таймер
  • 10 Предварително зададени програми за готвене
  • Синхронизиране и съвпадане: Включва приготвяне на различни храни по едно и също време и при еднаква температура
  • Вкусни ястия: Намерете полезни рецепти за готвене към вашия фритюрник, включително хляб, сладкиши и много други

Спестява Енергия

С фритюрник с горещ въздух Petra спестявате електроенергия – консумирате с  57% по-малко електричество, в сравнение с готвенето на пиле в електрическа фурна с мощност 1,8 kW. Това е умно и икономично решение за вашето битово готвене.

Голям Капацитет вместимост 7,6 L

С впечатляващия капацитет на 7,6 литра, нашият фритюрник е идеален за приготвяне на обилни порции храна. Необходимият инструмент, когато приготвяте ястия за големи семейства или специални събития.

2 XL кошници с прозрачни стъклени прозорци

Иновaтивната технология на фритюрник Petra включва 2 x 3.8 L кошници  с прозрачни стъклени прозорци. Това ви позволява да наблюдавате храната, докато готвите, без да се налага да отваряте уреда и да губите температурата.

LED дисплей с 60 минутен таймер

Снабден със сензорен LED дисплей и 60-минутен таймер, който ви позволява да следите и контролирате процеса на готвене и в двете отделения, безпроблемно и точно.

10 предварително зададени програми за готвене

Използвайте 10 предварително зададени програми за готвене, за да приготвите разнообразни ястия - от пържени зеленчуци до хрупкави пици. Всеки процес на готвене е оптимизиран, за да ви даде вкусни и здравословни резултати.

Едновременно готвене на различни храни

Нашето устройство ви позволява да приготвяте различни видове храна по едно и също време и при различна температура. Това ви дава възможността да комбинирате ястията по интелигентен начин, съхранявайки време и енергия.

Вкусни ястия

Намерете полезни рецепти за готвене, включени към инструкциите за употреба на вашия фритюрник, включително хляб, сладкиши и много други. Научете нови и вдъхновяващи начини за подготовка на храна и изненадайте семейството и гости със страхотни вкусове.

Технически спецификации

Захранване: 220-240 V - 50-60 Hz

Мощност: 1700 W

Цвят: Черен

Размери на продукта: ‎27,8 x 36,4 x 31,9 cm

Капацитет: 7 L

Материал: Алуминий

Нетно тегло: 10 kg

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Petra Double Air Fryer - фритюрник с две отделения

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също