Starlyf 2 in 1 Hedger - акумулаторна ножица за жив плет и храсти

В наличност
SKU
SH0002205
79,90 лв. 119,90 лв.
(-33%)
75,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-33%

Оформете градинския жив плет и подрежете излишната трева и храсти- без кабели, без удължители, само с натискане на един спусък

Акумулаторна ножица за жив плет и тример за трева 2 в 1, безжична ножица за жив плет е оборудвана с ножица за трева с ширина 7,6 cm и ножицата за жив плет с дължина 12 cm. 2 режима на рязане, можете лесно да сменяте остриетата, за да се справите с всяко предизвикателство в градината и на двора.

  • Инструменти 2 в 1: дизайн с 2 режима на подрязване.
  • Висока производителност: оборудвана с високоскоростен мощен мотор, осигурява по-кратко време за рязане и по-ефективна работна производителност
  • Многофункционална защита: Заключете предпазния бутон и дизайн на защитен ключ. което може да предпази вас и вашето семейство от инцидент.
  • Издръжлив и олекотен дизайн с ергономична дръжка за лесна работа с една ръка. Използва се най-добре за малки градини, поддържане на жив плет и зони, които вашата косачка не може да достигне
  • Безжична и акумулаторна: оборудвана с 3.6 V батерия за безжична работа
  • Deadman авариен защитен прекъсвач - гарантира сигурна работа и защита за потребителя
  • Задължителен елемент за градинско подрязване и косене
  • Лесна за употреба и поддръжка

Идеална за рязане, косене и подрязване на градински растения или покрай беседки, включително жив плет, трева и малки храсти.

Безжична употреба

Безспорно една от най-удобните функции на тази ножица за жив плет е нейната батерия от 3.6V, която осигурява безжична работа, което от своя страна ви позволява да стартирате работа навсякъде, без да сте свързани към източник на захранване. А когато батерията се изтощи, е лесно да я презаредите за следваща употреба, като си гарантирате, че никога няма да останете без заряд по време на работа.

Олекотен дизайн с ергономична дръжка

Акумулаторната ножица за жив плет - 2 в 1 е надежден и ефективен градински инструмент, който може да се справи с различни задачи. Независимо дали подрязвате жив плет, оформяте храсти или подреждате моравата си, този уред се справя със задачата. Неговият безжичен и акумулаторен дизайн, съчетан с неговите леки и ергономични характеристики, го правят задължителен за всеки градинар.

Технически характеристики:

Захранване: Li-ion батерия, 3,6V

Ширина на косене на ножица за трева: прибл. 7,6 cm

Дължина на срез на ножицата за жив плет: прибл. 12 cm

Ниво на звуково налягане (LPA): 74,9 dB (A)

Ниво на звукова мощност (LWA): 84,6 dB (A)

Вибрация: 2,845 m/s²

Входящо апрежение на зарядното устройство: 220-240V AC, 50Hz

Изходно напрежение на зарядното: 6V DC, 300mA

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Starlyf 2 in 1 Hedger - акумулаторна ножица за жив плет и храсти

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също