Starlyf Smoke Free Grill - бездимен грил

В наличност
SKU
ZD000549
99,00 лв. 119,00 лв.
(-16%)
94,05 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-16%

Барбекю грил с незалепващо каменно покритие!

Нямате голяма градина, в която да поканите приятелите си  и да им приготвите вкусно барбекю?

Знаете колко е неприятно , когато някой съсед  готви и целият блок „ухае“ на печено месо, а Вие тъкмо сте прострели прането си?...

Най-хубавото е, че веднага можете да се сдобиете с мечтаният грил, който ще можете да използвате вътре в дома си без да задимите всичко.

  • Без дим
  • Незалепващо каменно покритие
  • Термостат
  • Подвижен съд за мазнина

Барбекю грилът Starlyf Smokefree Grill ще се превърне във Вашият най-добър приятел в приготвянето на вкусна и здравословна храна.

Със помощта на каменното покритие, ще можете да приготвяте храна с по-добър вкус и ще успявате да запазите всичките ѝ аромати.

Предлагаме ви да се наслаждавате на сезона за барбекю през цялата година, хапвайте вкусно и оставете дима и бъркотията на съседите.

Грилът загрява бързо, лесен е за употреба и почистване, и най-важното – готвите изцяло без дим!

По-вкусна храна, с по-добър вкус!

Starlyf Smokefree Grill е изцяло електрически грил със стабилна каменна плоча, така че няма да ви се налага да купувате въглища, да се опитвате да ги разпалите  и ще спестите доста от времето за готвене и почистване

Каменната плоча  поддържа постоянна  топлината, така че да можете да печете равномерно и в същото време ще придаде страхотния вкус на барбекюто. В същото време повърхността няма да позволи  да се образува неприятният дим, който сме свикнали да виждаме при готвенето на скара.

Няма нужда да се притеснявате, че можете да  надраскате и нарушите повърхността, тъй като тя е с незалепваща технология.

Starlyf Smokefree Grill има удобен терморегулатор, чрез който Вие можете да избирате степента на готвене през цялото време .

Почистването вече е наслада!

Сигурни сме, че най-неприятната част за всички остава почистването. Е, кажете край на неприятното и дълго почистване на скарите, с което сте свикнали!

Повърхността се почиства лесно, само за няколко секунди и с няколко движения вече имате идеално почистена скара.

Барбекю дори в апартамент – вече е възможно! 

Starlyf Smokefree Grill - всички мазнини и течности капят  далеч от източника на топлина, винаги в охладител, което означава, че няма опасност да се появи дим.

Характеристики:

  • Каменно покритие
  • Регулируем термостат
  • Лесно почистване и разглобяване
  • Мощност: 1250W
  • Готвене без дим
  • Параметри: 30.5 x 40.5 x 7 cm

 

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Starlyf Smoke Free Grill - бездимен грил

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също