Super Getto SM - регулируем аератор за смесител

В наличност
SKU
ZD0002371
29,90 лв.
26,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Аератор с 3 режима на налягане, 360 градусово въртене и голям обхват на действие

Лесен монтаж

За разлика от много съвременни удължители, Super Getto не изисква водопроводчик или скъпи заместители. Предлага се с адаптер както за 22 mm, така и за 24 mm кранове, така че можете просто да го извадите от опаковката и да го завиете директно към вашия смесител. Сега имате цялата тази допълнително увеличена мощност и гъвкавост от вашия оригинален стар кран за секунди!

  • 3 настройки за повишаване налягането на водата
  • Вграден прекъсвач за лесно превключване на настройките
  • 360⁰ сферична връзка улеснява почистването на мивката
  • Лесен монтаж
  • Подходящ за всички стандартни резби - 22mm / 24mm
  • Доставен адаптер за вътрешни резби
  • Може да се разглоби за отстраняване на варовик

Лесна манипулация, голям обхват на действие

Super Getto е проектиран да пасва на всички обичайни кранове с размери 22 мм и 24 мм. Дори се доставя адаптер за вътрешни нишки, гарантиращ съвместимост със съществуващата ви настройка. Освен това може лесно да се разглоби за отстраняване на варовик, поддържайки вашия Super Getto в отлично състояние за години напред. Надстройте вашата кухненска мивка днес със Super Getto и се насладете на мощността и удобството на удължаващ се гъвкав кран с високо налягане, когато имате нужда!

3 настройки за повишаване на налягането

С аератор Super Getto получавате три фантастични настройки за повишено водно налягане, концентрирана струя за отстраняване на мръсотия и общо изплакване. Така че, независимо от това колко слабо е налягането на водата от чешмата ви в момента, когато я включите, сега вече няма да се борите със слабата струя при миене на съдове или изплакване на хранителни продукти. 3 степенният аератор предлага мощността и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да се справяте с лекота с ежедневните си кухненски задачи.

360⁰ сферична връзка улеснява почистването на мивката

Почистването на вашата мивка никога не е било по-лесно, благодарение на 360⁰ сферичния шарнир, който ви позволява да въртите, завъртате и обръщате главата в каквато посока и ъгъл желаете. Тази забележителна функция ви позволява да маневрирате с аератора на крана с лекота, гарантирайки, че всеки ъгъл на вашата мивка получава вниманието, което заслужава.

Характеристики:

Нетно тегло: 0,07 кг

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Super Getto SM - регулируем аератор за смесител

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също