VF Hair Erase - спрей-депилатоар

В наличност
SKU
KK000627
19,90 лв.
17,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Не искаш повече порезни рани от бръснене да загрозяват тялото ти?

Писнало ти е от лепкавата кола маска?

Velform Hair Erase - напръскай и изтрий!

Спрей-депилатоар Velform Hair Erase e идеалният начин да премахнеш нежеланото окосмяване от всяка част на тялото бързо и безболезнено.

Velform Hair Erase е революционна нова формула за епилация, която бързо и ефикасно премахва нежеланото окосмяване. И при това е безболезнено! Просто напръскай и избърши! Ще се радваш на копринено гладка и чиста кожа до шест седмици.

Чао, чао кола маска!

Обезкосмяването с кола маска е болезнено и е ефективно само при добре израснали дълги косми. Със спрей-депилатоар Velform Hair Erase ще премахнете дори досадните къси косъмчета. Благодарение на този невероятен спрей няма да се налага повече да се подлагате на мъките на лепкавата и болезнена кола маска.

Повече от депилатоар крем!

Velform Hair Erase не е миризлив, дразнещ крем за депилация, а чиста, натурална, обогатена с витамин Е и с приятен цитрусов аромат формула, която разгражда косъма до корена без никаква болка. Бъди с гладка, мека, хидратирана кожа и без досадното нежелано окосмяване до шест седмици!

Спрей депилатоар Velform Hair Erase е идеален за обезкосмяване на ръце, подмишници, гръден кош, бикини зона, крака и други зони на тялото.

Формулата му е обогатена със съставки като алое вера, което прави кожата по-гладка и мека, витамин Е, за да е кожата хидратирана и освежена и портокалов екстракт, който забавя стареенето й.

Най-лесният и безболезнен метод за депилация!

Спрей-депилатоар Velform Hair Erase е лесен за употреба - буквално го напръскваш по кожата си, избърсваш и без повече досадно окосмяване до шест седмици.

Без болка, без порезни рани, без лепкави кола маски.

Подходящ както за жени, така и за мъже.

Със спрей-депилатоар Velform Hair Erase се премахва нежеланото окосмяване:

 • Без болка
 • Без лепкав ефект
 • Без порезни рани

Как да прилагате Velform Hair Erase?

Преди употреба се уверете, че кожата е чиста и суха. Не използвайте гореща вода за почистване на зоната, която трябва да се депилира.

 1. Използвайки спрей помпата нанесете щедро и равномерно върху зоната, която трябва да се депилира. Окосмяването трябва да е покрито с продукта. Измийте ръцете си веднага след прилагането на продукта. Оставете да действа 4 минути. Времето, необходимо на продукта да проработи, може да варира в зависимост от дебелината, количеството и здравината на окосмяването. Никога не оставяйте кожата изложена на продукта повече от 6 минути. Ако усетите сърбеж или парене, отстранете продукта преди изтичането на времето за действие.
 2. Забършете продукта с мека кърпа.
 3. Изплакнете кожата с обилно количество хладка вода. Не търкайте кожата и не я мийте с гореща вода или сапун.
 4. Измийте ръцете си веднага след изваждането на продукта.

Има ли противопоказания при употребата на Velform Hair Erase?

Трябва да вземете някои предпазни мерки, когато използвате Velform Hair Erase. Може да предизвика дразнене, ако не ги следвате:

 • Избягвайте контакт с очите и лигавиците, не прилагайте близо до тях
 • Не прилагайте близо до устата
 • Не прилагайте на лицето
 • Не използвайте, ако сте бременна

200ml, произведено в Испания

Напишете вашето мнение
Оценете: VF Hair Erase - спрей-депилатоар

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също