Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

VF Hair Erase - спрей-депилатоар

Кат. номер: KK000627

(6 отзива)
29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Не искаш повече порезни рани от бръснене да загрозяват тялото ти?

Писнало ти е от лепкавата кола маска?

Velform Hair Erase - напръскай и изтрий!

Спрей-депилатоар Velform Hair Erase e идеалният начин да премахнеш нежеланото окосмяване от всяка част на тялото бързо и безболезнено.

Velform Hair Erase е революционна нова формула за епилация, която бързо и ефикасно премахва нежеланото окосмяване. И при това е безболезнено! Просто напръскай и избърши! Ще се радваш на копринено гладка и чиста кожа до шест седмици.

Чао, чао кола маска!

Обезкосмяването с кола маска е болезнено и е ефективно само при добре израснали дълги косми. Със спрей-депилатоар Velform Hair Erase ще премахнете дори досадните къси косъмчета. Благодарение на този невероятен спрей няма да се налага повече да се подлагате на мъките на лепкавата и болезнена кола маска.

Повече от депилатоар крем!

Velform Hair Erase не е миризлив, дразнещ крем за депилация, а чиста, натурална, обогатена с витамин Е и с приятен цитрусов аромат формула, която разгражда косъма до корена без никаква болка. Бъди с гладка, мека, хидратирана кожа и без досадното нежелано окосмяване до шест седмици!

Спрей депилатоар Velform Hair Erase е идеален за обезкосмяване на ръце, подмишници, гръден кош, бикини зона, крака и други зони на тялото.

Формулата му е обогатена със съставки като алое вера, което прави кожата по-гладка и мека, витамин Е, за да е кожата хидратирана и освежена и портокалов екстракт, който забавя стареенето й.

Най-лесният и безболезнен метод за депилация!

Спрей-депилатоар Velform Hair Erase е лесен за употреба - буквално го напръскваш по кожата си, избърсваш и без повече досадно окосмяване до шест седмици.

Без болка, без порезни рани, без лепкави кола маски.

Подходящ както за жени, така и за мъже.

Със спрей-депилатоар Velform Hair Erase се премахва нежеланото окосмяване:

 • Без болка
 • Без лепкав ефект
 • Без порезни рани

Как да прилагате Velform Hair Erase?

Преди употреба се уверете, че кожата е чиста и суха. Не използвайте гореща вода за почистване на зоната, която трябва да се депилира.

 1. Използвайки спрей помпата нанесете щедро и равномерно върху зоната, която трябва да се депилира. Окосмяването трябва да е покрито с продукта. Измийте ръцете си веднага след прилагането на продукта. Оставете да действа 4 минути. Времето, необходимо на продукта да проработи, може да варира в зависимост от дебелината, количеството и здравината на окосмяването. Никога не оставяйте кожата изложена на продукта повече от 6 минути. Ако усетите сърбеж или парене, отстранете продукта преди изтичането на времето за действие.
 2. Забършете продукта с мека кърпа.
 3. Изплакнете кожата с обилно количество хладка вода. Не търкайте кожата и не я мийте с гореща вода или сапун.
 4. Измийте ръцете си веднага след изваждането на продукта.

Има ли противопоказания при употребата на Velform Hair Erase?

Трябва да вземете някои предпазни мерки, когато използвате Velform Hair Erase. Може да предизвика дразнене, ако не ги следвате:

 • Избягвайте контакт с очите и лигавиците, не прилагайте близо до тях
 • Не прилагайте близо до устата
 • Не прилагайте на лицето
 • Не използвайте, ако сте бременна

200ml, произведено в Испания

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
По-хубав продукт не съм ползвал
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
Мъжът ми има проблеми с окосмяването, но не търпи въобще на епилация и кола маска. Много полезен е този продукт
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
Много съм доволна от този спрей, премахва космите супер бързо без зачервявания и без никакви усилия.
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
Супер
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
НИкога не бихх се подложил на мъката с кола маска!!! А този спрей премахва всичкоооо !!!!!
VF Hair Erase - спрей-депилатоар
 | 
Маха космите до един!!!
Изпратете ни запитване: