2 иновативни уреда, които пестят време

09/07/2019
2 иновативни уреда, които пестят време

Съвременното ежедневие всеки ден ни отправя куп предизвикателства - както на професионалния, така и на личния фронт. За съжаление денонощието се състои само от 24 часа, в рамките на които на всичкото отгоре трябва и да се наспим, за да бъдем свежи за следващата порция задължения. 


Съвременните технологии обаче идват на помощ, за да улеснят ежедневието ви и да ви спестят време за наистина важните и ценни моменти. Днес ще ви разкрием няколко начина да облекчите чувствително домакинските си задължения и да се радвате на повече спокойствие и свобода.

Закачалка за дрeхи Cleanmaxx с функция за сушене

Този уред със сигурност ще се превърне в любим на цялото семейство, защото ще елиминира нуждата от непрекъснатото простиране, както и от досадното чакане дрехите да изсъхнат. Cleanmaxx действа на принципа на редуване на топъл и студен въздух, за да изсуши бързо и качествено всяка дреха - от риза до бельо. Закачалката се захранва чрез свързващ електрически кабел, като консумира минимално количество енергия. Компактният ѝ размер пък я прави идеален помощник по време на летните пътешествия.Яйцеварка на пара Herenthal
Яйцата са своеобразна суперхрана - перфектно балансиран коктейл от протеини и мазнини, който зарежда организма с енергия и ценни мастни киселини. Сваряването им обаче често се свързва с изкипяване на водата, спукване на черупките и неточно премерване на времето. Тук на помощ идва един качествено нов уред, който използва силата на парата, за да ви поднесе винаги перфектно сварени яйца, както ги обичате - рохки, полурохки или твърдосварени и с винаги здрава черупка.

 

Назад към всички статии