Тайните на “бразилското” дупе

24/06/2019
Тайните на “бразилското” дупе

Кое е първото нещо, което ви идва наум, когато чуете Бразилия? Една от водещите асоциации несъмнено е свързана с перфектно оформените задни части на южноамериканките. Вече дори може да си “поръчате” такова дупе - услугата се предлага от все повече пластични хирурзи.

За щастие драстичните инвазивни методи далеч не са единственият начин за постигане на “бразилско” дупе. Днес ще ви разкрием как някои от най-красивите бразилски супермодели поддържат в перфектна форма задните си части.

Адриана Лима например комбинира клякания, бърпи и тичане, за да поддържа дупето си винаги тонизирано и повдигнато.

Каролин Трентини пък залага на популярните напоследък функционални тренировки, които комбинират елементи от различни спортни практики, за да се погрижат за всички мускулни групи. А когато не тренира, бразилската красавица задължително започва деня си с 30-минутен джогинг, за да “събуди” метаболизма си.

Изабел Гулар отделя по един час всеки ден, за да поддържа перфектната си форма, без значение дали има достъп до спортна зала, или трябва да импровизира - за нея важното е ежедневно да натоварва тялото да си интензивно. Бразилският супермодел винаги включва в спортната си рутина клякания, както и упражнения с ластици.

Лаис Рибейро от своя страна намира така популярните сред колежките ѝ клякания за скучни и се доверява на пилатес. Освен това тя се старае да бъде в постоянно движение и най-често се придвижва пеша. Танците също са сред любимите ѝ занимания.

Несъмнено тайната на перфектното дупе се крие в съвестните и редовни тренировки. Погълнати от ежедневието обаче невинаги успяваме да отдадем на спорта нужните време и усилия. Добрата новина е, че бъдещето на фитнеса вече е тук и неговото име е електромускулна стимулация. Революционната технология работи над седалищните мускули, като генерира нежни и контролирани контракции, които стягат, извайват и повдигат задните части. Благодарение на фитнес системата Bum Bum, са необходими само няколко минути на ден, за да се радвате на перфектно оформено “бразилско” дупе.

Назад към всички статии