4 неща, които е добре да имате подръка на път

23/08/2019
4 неща, които е добре да имате подръка на път

Освен много забавно, едно пътуване може да бъде и много стресиращо. Защото дори и най-добрият план се нуждае и от добра реализация. А пътят към добрата реализация е осеян с малки, но важни детайли, които ще ви спестят време и нерви и ще ви осигурят спокойствие и сигурност по време на път. Ето и кои са те:


Разклонител
Много често хотелските стаи не разполагат с достатъчен брой контакти, принуждавайки ви да избирате между това да гледате телевизия и да заредите мобилните си устройства. Затова сложете в багажника един резервен разклонител - ще се изненадате колко нерви и неудобства ще ви спести този верен спътник.

Външна батерия
Споменавайки зареждане, не забравяйте, че когато пътувате, най-вероятно ще използвате телефона си повече - за GPS навигация, за избор на дестинации и за връзка с близките. Преминаването през зони с различно покритие също може да изтощи батерията. Ето защо е най-добре да вземете със себе си поне една мощна външна батерия, с която безпроблемно да “съживите” телефона си, когато е необходимо.

Мокри кърпички
Невинаги нещата се случват по план. Независимо дали ще се окаже, че има задръстване на границата, или пък че полетът ви закъснява, трябва да имате подръка средства за освежаване и хигиенизиране. Антибактериалните мокри кърпички са чудесен начин за поддържане на чисти ръце. Бебешките кърпички от своя страна са подходящи за “измиване” на лице.

Фенерче
Но не обикновено, а фенерче от ново поколение, което с яркостта си от 900 лумена и шестте си вградени инструмента ще ви служи вярно във всяка ситуация. Многофункционалният фенер Tactical Light XL 900 е разработен по военна технология - с изключително мощна LED светлина, зареждаща се батерия, USB порт и дори бутон за защита, който активира заслепяващ мигащ лъч - за да дезориентирате и неутрализирате всеки натрапник. Фенерчето е изключително компактно, а благодарение на адаптивността му, може да намалите светлината, за да осветите добре тесни тъмни места, или да я увеличите до широк лъч, който ще ви осигури видимост на разстояние до 4 километра.

Назад към всички статии