Идеи за романтична вечер у дома

09/02/2021
Идеи за романтична вечер у дома

През последните години Свети Валентин се превърна във все по-често празнуван празник от българите. Независимо обаче дали празнувате традиционния Трифон Зарезан, или Свети Валентин, винаги е добре да имате повод, за да изненадате своята половинка.

В този месец на виното и любовта, сякаш във въздуха се носи една особена енергия и усещане за топлина и споделеност. Ако имате с кого да споделите тези моменти, то тогава всеки ваш ден е празник и не са необходими скъпи или екстравагантни подаръци, за да прекарате добре в компанията на другия.

 Ако тази година не планирате нищо специално за празника, не сте се подготвили все още или просто искате да си останете у дома и да прекарате време с любимия, прочетете статията докрай.

В магазините както обичайно ще намерите богат избор от стоки и идеи, но никоя от тях няма да е така лична, както ако сами сте я направили. Ще се изненадате колко бързо може да се справите с направата не нещо малко и от сърце, с което да усмихнете своята половинка. Понякога дори отнема по-малко време, отколкото изборът на подходящ подарък или изненада.

Независимо от резултата и това дали експериментът ви е успешен, то поне ще се посмеете, а розите и шампанското са добре познати клишета, така че бъдете креативни!

В допълнение към това, ви предлагаме и няколко варианта за прекарване на уютен и щастлив празник у дома. Ето ги и нашите предложения, с които няма как да сгрешите, защото няма по-ценно нещо от времето прекарано с любимите хора:

Време е за настолните игри и тези с карти

Така добре познатото и носталгично „Не се сърди човече“ е сред задължителните неща в дома на всеки, а ако вие сте го пропуснали – време е да допълните колекцията си от игри.

Игрите като Монополи, Блек Джак и Война са също забавни варианти, към които може да добавите и ваши нови правила, за да разнообразите класическите варианти.

Дегустация на вино за двама

Преди да преминете към дегустацията е добре да започнете с вечерята. Пробвайте нещо различно и опитайте разнообразна или дори непозната до момента храна. Ако и двамата обичате да готвите, може дори да дадете воля на уменията си и заедно да приготвите вечеря с многостепенно меню. За да бъде храната ви още по-вкусна и здравословна, вижте и нашия помощник в готвенето.

Пробвайте различни сортове вино и подарете на сетивата си нещо ново.

Домашна спа вечер

Може дори да бъде спа уикенд и да се отдадете на заслужената почивка и релакс, от които всички имаме нужда понякога. Вариантите за разпускане са много и изцяло по ваш избор, усещане и настроение, така че оставяме на вас да избере това, от което се нуждаете в момента. За да ви улесним, сме ви подготвили и няколко подаръчни предложения за спокоен сън и мекота в леглото от серията SkyDreams.

Караоке парти

Музиката и танците винаги са добро решение. Хубавото на такива партита е, че не е необходимо нито да можете да пеете, нито да танцувате, а просто да изразите настроението си. Изберете си шоу програма, която пасва на усещането и на двама ви и просто попейте от сърце.

Назад към всички статии