4 неща, за които да се погрижиш през лятото

21/05/2019
4 неща, за които да се погрижиш през лятото

Сезонът на летните приключения и безгрижната почивка край морския бряг е тук и е време да го посрещнеш в перфектна форма. А ние сме насреща, за да ти разкрием няколко тайни за красота и самочувствие, които няма да отнемат нито една излишна секунда от ценното ти време!

Гладка кожа
Борбата с досадните косъмчета ще се превърне в детска игра, ако използваш депилиращ метод, който е подходящ за всички части на тялото и действа бързо и безболезнено. Съвременните технологии работят в твоя полза, а резултатът се нарича спрей-депилатоар - продукт от качествено ново поколение, който светкавично премахва нежеланото окосмяване и го държи настрана до шест седмици. Velform Hair Erase действа на принципа на депилиращите кремове, но благодарение на подобрената формула, не е необходимо време за изчакване, а неприятната миризма, характерна за този тип продукти, е елиминирана. Достатъчно е да напръскаш желаната зона, след което да избършеш продукта с кърпа. Резултатът е мигновено гладка и хидратирана кожа.



Свежа визия
За да изглеждаш перфектно, трябва всеки ден да се грижиш за красотата си на всички фронтове. Това е лесно и приятно, когато залагаш на натурални продукти с доказано действие. Маслиновото масло например е чудесен избор за лятото. То подхранва и хидратира косата и кожата, без да утежнява. А за да не се луташ в избора на точните продукти, Olivolio идва на помощ с грижа от главата до петите. Комплектът включва шампоан, крем за лице, лосион за тяло и крем за ръце с маслиново масло - всичко, от което се нуждаеш за идеално хидратирани и подхранени коса и кожа. И за да е пълно удоволствието, ще можеш да се поглезиш и с подарък - сапун с магарешко мляко и антиейдж действие.

Оформен силует
Време е да се разделите с широките и безформени дрехи и да носите със самочувствие любимите си летни модели. И не, за целта не е нужно да прекарвате часове във фитнеса. Благодарение на съвременните технологии, днес съществуват лесни и ефективни методи за скулптиране на тялото в домашни условия. Booty Maxx е фитнес уред от качествено ново поколение, който тренира и оформя както долната, така и горната част на тялото. Достатъчно е да се упражнявате по няколко минути на ден, за да стегнете всички проблемни зони и да се радвате на мечтаните форми. Следвайки само седем прости упражнения, ще изваете великолепно тяло.



Лятно меню
Настройте небцето си на вълна свежест и разнообразете менюто си със сезонни плодове и зеленчуци, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре и да елиминирате излишните килограми. Това може да бъде особено лесно и вкусно с помощта на блендер със специални назъбени остриета и мощност на циклон, който пулверизира всички ценни вещества, за да заредите с тях организма си. Nutri Express е идеален за приготвяне на всякакви смутита, сокове и нектари. А нима има по-подходящи за освежаване през лятото напитки?

Назад към всички статии